Geert Smits fotografie - Portretfotografie en fotoshoot

Persoonlijke fotoshoot

Ik ben er voor een persoonlijke fotoshoot of een familieportret. Voor portretfotografie op locatie of in de studio. Tijdens het maken van de portretfoto stel ik je al snel op je gemak. En begeleid ik je waar nodig. Ik weet hoe ik iemand zichzelf kan laten zijn.

Geert Smits fotografie - Fotoshoots

Fotoshoot

Een fotoshoot samen met je zus. Of met je kindje. Een foto met je beste vrienden. Een familieshoot met je gezin.  Een loveshoot met de liefde van je leven. In een foto staat de tijd even stil. Leg je een moment vast dat je nooit meer wilt vergeten. Een moment dat in een portretfoto altijd zichtbaar blijft.   ( … )

Geert Smits fotografie - Zakelijke profiefoto

Zakelijke profielfoto

Zakelijke profielfoto’s verbeteren de online uitstraling van uw bedrijf. Sommige medewerkers plaatsen namens de onderneming berichten op Linkedin, Facebook en Whatsapp. En dan is het professioneel als er goede portretfoto’s worden gebruikt die aansluiten bij het ‘gezicht’ van de onderneming! . ( … )

LinkedIn foto

Je kunt niet meer om LinkedIn heen. Het eerste wat klanten en werkgevers doen is naar LinkedIn surfen en je profiel checken. Een goede LinkedIn foto is daarom super belangrijk om jezelf te presenteren. LinkedIn is hét online platform om te laten zien wij jij bent en om professionele informatie te delen ( )

Kinderportretten

Je hebt albums vol met prachtige foto’s en je Insta staat vol met trotse shoots. Maar zou het niet prachtig zijn om een foto te hebben waarvan jij weet: dit is mijn unieke vriendje of vriendinnetje! En die je alleen deelt met je geliefden en vrienden. Voor mij als portretfotograaf is dat mooiste uitdaging. ( )

Zwart-wit portretten

Als we ouder worden vallen er steeds meer mensen om ons heen weg. Je ouders, familie en vrienden. Je wilt ze altijd bij je houden en ze herinneren zoals ze waren. In een Hart- en Ziel portret leg ik die herinnering vast.  Geen kiekjes, geen traditionele familiefoto’s, maar zwart-wit portretten van onze dierbaren. . ( )

Geert Smits fotografie - Evenementen

Evenementen

Of het nu een bedrijfsfeest is of een sportevenement: ik maak met veel plezier een aansprekende fotoreportage. Zo heb ik gefotografeerd bij de Volvo Ocean Race en de Giro D’Italia. Maar ook tijdens de viering van Halloween bij een buurthuis in Gouda.

Als je een persoonlijke of zakelijke portretfoto wilt laten maken dan vertel ik je daar graag meer over. Bel me op 06-81776178 of stuur een mailtje!
error: Alert: Content is protected !!
WhatsApp chat