Profielfotografie

GSmits_Teamwadwijzer_20190117_0332_Carla2

Profielfoto

Met een professioneel gemaakte profielfoto maak je gegarandeerd een goede eerste indruk. Niet alleen op Facebook en Linkedin maar ook bij een online CV. Een gewone pasfoto is daarvoor niet voldoende. Een kleine investering die een groot resultaat kan hebben! Denk goed na over wat je wilt uitstralen. De foto moet jouw karakter weergeven. Wie je bent en waar je naar toe wilt. Het is een advertentie voor jezelf.

Zakelijk

Zakelijke profielfoto’s maak ik op uw bedrijf.  Ik kom met mijn mobiele studio naar u toe en werk volgens een strak schema zodat uw medewerkers snel en effectief gefotografeerd worden. U maakt vooraf kenbaar wat u verwacht en ik zorg ervoor dat de foto’s passen bij uw verwachtingen. Samenwerking is essentieel voor een perfect eindresultaat!

Werkwijze

Ik maak een foto die bij jou past. Als je bijvoorbeeld werkzaam bent in de financiële dienstverlening dan zal ik je aanraden om niet in sporttenu op de foto te gaan … Wil je daarnaast een casual foto voor je Facebook pagina? Dan raad ik je toch aan om een beetje in stijl te blijven.