Zakelijke profielfoto

Zakelijke profielfoto - Geert Smits - Fotografie | Gouda

Zakelijke profielfoto’s verbeteren de online uitstraling van uw organisatie

 

Sommige medewerkers plaatsen namens de onderneming berichten op Linkedin, Facebook en Whatsapp. En dan is het professioneel als er goede portretfoto’s worden gebruikt die aansluiten bij het ‘gezicht’ van de onderneming!

 

Elke zakelijke profielfoto is op elkaar afgestemd

Als bedrijf wil je goed voor de dag komen. En je medewerkers zijn het gezicht van je onderneming. Iedereen die op zoek is naar een professional of bedrijf kijkt eerst op internet. Maar een groot aantal bedrijven heeft helemaal geen foto van de eigenaar of de medewerkers online staan! En … meer dan de helft van de ondernemingen heeft foto’s online staan die afbreuk doen aan het imago dat ze willen uitstralen.

Zakelijke profielfoto - Geert Smits - Fotografie | Gouda
Zakelijke profielfoto - Geert Smits - Fotografie | Gouda
Zakelijke profielfoto - Geert Smits - Fotografie | Gouda

Zakelijke profielfoto

Een zakelijke profielfoto maak ik op uw onderneming.

 

Ik kom met mijn mobiele studio naar u toe en werk volgens een strak schema zodat uw medewerkers professioneel en effectief gefotografeerd worden. Maar alle medewerkers krijgen de aandacht die ze verdienen!

Uitstraling

Ik maak de zakelijke profielfoto die bij de onderneming past.

 

U maakt vooraf kenbaar wat u verwacht en ik zorg ervoor dat de foto’s passen bij uw verwachtingen. Samenwerking en professionele fotografie zijn essentieel voor een perfect eindresultaat!

Professioneel

Een professioneel gemaakte zakelijke profielfoto geeft een goede eerste indruk.

 

Een profielfoto wordt het hele jaar door getoond. Let daarom op de keuze van de kleding. Professionele fotografie is een kleine investering die een groot resultaat kan hebben!

ZAKELIJKE PROFIELFOTO’S OP LOCATIE

Ik ben in Nederland en de rest van Europa beschikbaar om op locatie corporate headshots te maken.

 

Zo kan ik het hele bedrijf in één keer goed op de foto zetten. De apparatuur past in een paar grote trolleys en is binnen een half uur klaar voor gebruik. Ik heb vooraf een draaiboek gemaild en als de medewerkers langskomen kan ik beginnen!

 

Ik ben beschikbaar voor groepen tot 500 personen die ik fotografeer in een meerdaagse fotoshoot. Per dag kan ik ongeveer 50 mensen op de foto zetten

Geert Smits Fotografie - Zakelijke profielfoto's op locatie
WhatsApp chat