Over mij

 

 

 

 

 

Waarom ik fotografeer

Mensen fascineren me. Ik wil ze dicht op de huid zitten maar mezelf niet opdringen. Dan leg ik iets van mezelf op aan de ander. Toch is dat onvermijdelijk. Want hoe kan ik mezelf wegcijferen in een beeld dat ik creëer?

 

Elke beeld is een spiegel van de gedachten van de maker. Elk portret is een reflectie van een zelfportret. Elk portret is dansen op de rand van de dood.

 

“Als je mensen fotografeert en mensen worden ziek, verslijten en gaan dood, worden ze begraven en zien we ze eigenlijk niet meer.” – Jan Hertoghs

 

Het is deze fascinatie die mij doet kiezen voor de portretfotografie. Het vastleggen van het moment in het leven van een mens waarvan je zeker weet dat het zich nooit meer zal herhalen. Waarbij een geschilderd portret een variabele tijd in zich heeft, is een fotografisch portret de weergave van een exact moment.

 

Wat ik doe

Iedere fotograaf heeft zijn of haar specialismen. Ik heb mij toegelegd op het maken van portretten, zowel zakelijk als persoonlijk. Hieronder staan de soorten portretten die ik maak. Voor een bruidsreportage ken ik vrienden die dat beter doen maar als de ‘Officiële’ portretten van bruid en bruidegom worden gemaakt sta ik voor je klaar!

Portretfotografie0%

Zakelijke profielfotografie0%

Linkedin profielfotografie0%

Redactionele portretfotografie0%

Kinderportreten0%

Gezinsportretten0%

Groepsportretten0%

Hart- en Ziel portretten0%

WhatsApp chat