Ik ben portretfotograaf. Want mensen fascineren me. Ik wil ze dicht op de huid zitten maar mezelf niet opdringen. Dan leg ik iets van mezelf op aan de ander. Toch is dat onvermijdelijk. Want hoe kan ik mezelf wegcijferen in een beeld dat ik creëer?

 

Elke beeld is een spiegel van de gedachten van de maker. Elk portret is een reflectie van een zelfportret. Elk portret is dansen op de rand van de dood.

 

“Als je mensen fotografeert en mensen worden ziek, verslijten en gaan dood, worden ze begraven en zien we ze eigenlijk niet meer.” – Jan Hertoghs

 

Het is deze fascinatie waarom ik ervoor gekozen heb portretfotograaf te worden. Het vastleggen van het moment in het leven van een mens waarvan je zeker weet dat het zich nooit meer zal herhalen. Waarbij een geschilderd portret een variabele tijd in zich heeft, is een fotografisch portret de weergave van een exact moment.

Wat ik doe

Iedere fotograaf heeft zijn of haar specialismen. Ik heb mij toegelegd op het maken van portretten, zowel zakelijk als persoonlijk. Hieronder staan de soorten portretten die ik maak.

Portretfotografie0%

Zakelijke profielfotografie0%

Linkedin profielfotografie0%

Redactionele portretfotografie0%

Kinderportreten0%

Gezinsportretten0%

Groepsportretten0%

Hart- en Ziel portretten0%

Als je een persoonlijke of zakelijke portretfoto wilt laten maken dan vertel ik je daar graag meer over. Bel me op 06-61776178 of stuur een mailtje!
error: Alert: Content is protected !!
WhatsApp chat