Geert Smits Geert Smits

Geert Smits – portretfotograaf

Ik ben portretfotograaf. Ik maak portretten van individuele personen en groepen. Daarnaast maak ik bedrijfsreportages voor Corporate Branding, zakelijke profielfoto’s en Linkedin profielfoto’s.

Portretten van mensen. Een portretfoto die ik maak laat aan anderen zien hoe jij eruit ziet. Ik maak de foto zo dat jij laat zien wie jij bent en wat je wilt zeggen. Ik laat jouw karakter zien. De portretten die ik maak laten jou als persoon zien en werken positief om jezelf te promoten, te presenteren of het vertrouwen te winnen van je lezers, klanten of het publiek.

Tijdens een profielfotoshoot op locatie werk ik volgens een strakke planning en vooropgezet plan. Daarbij geef ik iedereen de aandacht die nodig is. Zo krijgen opdrachtgever en medewerkers optimale profielfoto’s op een efficiënte en ontspannen wijze.

Mensen en ondernemingen gebruiken mijn portretten om te laten zien wie ze zijn en wat ze willen uitstralen. Om een geweldige indruk te maken bij een sollicitatie. Om vertrouwen te wekken bij hun klanten. Om indruk te maken bij het publiek of de lezers. Om gezag uit te stralen. Om zichzelf te zijn. Mijn portretten geven mensen aanzien net zoals een schilderij de notabelen van vroeger.

Als portretfotograaf, en als mens, neem ik geen genoegen met het gemiddelde en ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en de mens achter de mens. Een fotograaf die techniek gebruikt om een beeld te maken dat ‘binnenkomt’.

Portretfotograaf - Geert Smits

Mijn aanbod

Toepassingen

  • Website
  • Social media content
  • Magazines
  • Brochures
  • Online marketing
  • Nieuwsbrieven
  • Social marketing

Professioneel portretfotograaf

Een portretfoto, zakelijke profielfoto of Linkedin profielfoto laat je door een professionele fotograaf maken.

Geert Smits is lid van DuPho. DuPho staat voor Dutch Photographers en is de beroepsorganisatie voor professionele fotografen.